Prince Caffe ndan makinën e parë dhuratë të tipit FIAT 500 për Shkurte Osmanin nga Prishtina

Prince Caffe ndan makinën e parë dhuratë të tipit FIAT 500 për Shkurte Osmanin nga Prishtina

NULL NULL
1 month më parë

Prince Caffe është përkujdesur që gjithmonë konsumatorët e saj t’i shpërblejë edhe me dhurata, përveç shijes së veçantë që ju jep kafeja.

Këtë herë Prince Caffe ndau makinën e parë dhuratë të tipit FIAT 500  për fatlumen Shkurte Osmani nga Prishtina.

Veturë luksoze, komode, e përshtatshme dhe me shpenzime të vogla.

Fituesja shpjegon se sa ndjenjë e veçantë ishte momenti kur gjeti kuponin në paketimin e kafesë 200gr. Ajo u befasua me shpërblimin për veturë të re.

Prince Caffe nuk ndalet asnjëherë së befasuari dhe së dhuruari ndjenja të veçanta konsumatorëve të vet duke marrë parasysh edhe ndjenjën kur shijojnë një filxhan kafe të nxehtë.

Ndërkaq Prince Caffe ka ende shpërblime për konsumatorët besnikë të saj, sepse vetëm një veturë është dhuruar dhe në rend janë edhe shtatë të tilla që presin fituesit fatlumë.

Përveç veturave në lojë janë edhe shumë shpërblime të tjera, në mesin e tyre edhe para të gatshme.

Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një FIAT 500.