23:14, 11 Korrik 2019

Në një proces gjyqësor për tentim vrasje dhe për planifikim të atentateve ka marr pjesë presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Ai ishte ftuar të merr në pyetje, njërin nga dhjetë të akuzuarit për të cilët prokuroria pretendon se ishin pjesë e organizatës “Syri i Popullit”.

Shefi i shtetit kishte pranuar ftesën me kusht që seanca të jetë e mbyllur për publik.

Konkurs Pune

Lexo më shumë