Politikanët milionerë, qytetarët 16 vjet varfëri - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Politikanët milionerë, qytetarët 16 vjet varfëri

NULL NULL
14/06/2015

Vetëm t’i hidhet një sy Agjencisë Kundër Korrupsion, ku politikanët e Kosovës kanë deklaruara pasurinë e tyre dhe nëse krahasohen nga viti në vit shihet qartë rritja e tyre marramendëse e pasurisë, ndërkohë që zyrtarisht kanë vetëm paga.

Rritja e luksit të tyre, të pronave milionëshe është i dukshëm, po aq e vërejtshme është edhe gjendja e rëndë me të cilën ballafaqohet shumica e popullit të Kosovës.

Të dhënat e institucioneve ndërkombëtare financiare si Banka Botërore (BB) dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) tregojnë qartë për një krizë të madhe ekonomike në Kosovë.

Papunësia vazhdon të mbetet rreth 40 për qind, kurse varfëria ekstreme 17 për qind, ndërkohë që lista e milionerëve të Kosovës, kryesisht nga politika, sa vjen e shtohet.

Shkrimin e plotë mund ta lexoni në:

http://zeri.info/aktuale/37032/16-vjet-ne-skamje-politikanet-milionere/