23:31, 23 Gusht 2019

Pothuajse çdo njeri ka një mënyrë qëndrimi kur del në publik apo edhe kur takon njerëz të rëndësishëm. Qëndrimi varet nga personi që ke përballë apo edhe arsyeja e takimit.

Prandaj Meghan Markle që pasi është bërë pjesë e familjes mbretërore ka ndryshuar mënyrën e qëndrimit dhe kjo na ka bërë përshtypje të gjithëve.

Dukesha i mban duart gjithmonë të kryqëzuara para dhe kjo e bën të duket mjaft elegante.

Por duket se pas këtij qëndrimi fshihet diçka më shumë dhe duket se ai është i mirëmenduar.

Ekspertët e gjuhës së trupit tregojnë për Cosmopolitan se ky pozicion i jep dukeshës siguri dhe fakti që qëndron për një  kohë të gjatë kështu i është bërë tashmë refleks.

“E dini çfarë ndodh? Kur qëndroni zakonisht në pozicione të njëjta, filloni ndiheni rehat dhe trupi e bën zakon, Më pas, bëhet pjesë e juaja dhe e bëni instiktivisht”, shprehen ekspertët.

Ky pozicion të bën të ndihesh e sigurtë dhe mund të lëvizësh lirshëm.

Konkurs Pune

Lexo më shumë