18:00, 18 Gusht 2019

Ata po shijonin disa ditë larg punës dhe përgjegjësive të përditshme, por të gjitha gjërat e mira duhet të marrin fund.

Justin Bieber, 25 vjeç, dhe gruaja e tij Hailey Bieber, 22 vjeçe, të dy kanë ndarë të shtunën një foto të bukur të veten për të shënuar fundin e pushimeve të tyre.

Çifti përfunduan kohën e tyre të pushimit disa ditë pasi Justin ndau një set të ëmbël të fotografive të gruas së tij ku tha “çdo ditë e më shumë unë bie në dashuri me ty”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë