Për vrasje, 18 vjet prapa grilave - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Për vrasje, 18 vjet prapa grilave

NULL NULL
27/04/2015

Gjykata Themelore në Ferizaj ka shpallur aktgjykim ndaj të akuzuarit N.M, për kryerjen e veprës penale, vrasje e rëndë duke i shqiptuar dënimin prej 18 vite burg.

Ndërkaq, Nj.M, i akuzuar po ashtu për vrasje është liruar nga akuzat për mungesë provash.

N.M dhe Nj.M, akuzohen se më 07 nëntor të vitit 2007, rreth orës 15:30, në pompën e benzinës “Granit Petrol” në fshatin Belinc, Komuna Shtime me dashje direkte me motive të hakmarrjes kanë privuar nga jeta B.B,.

Ata po ashtu kanë shkaktuar rrezik të përgjithshëm ndaj të dëmtarit R.M, me çka kanë kryer në bashkëkryerje veprën penale vrasje e rëndë