Për shëndetin e mushkërive - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Për shëndetin e mushkërive

NULL NULL
03/06/2015

Mushkëritë janë ndër organet tona më të rëndësishme të frymëmarrjes, andaj duhet pasur kujdes të shtuar për trajtimin e duhur që të jemi sa më të shëndetshëm. Sëmundjet e ndryshme në mushkëri, ashtu si të gjitha llojet e sëmundjeve vijnë si pasojë e një anomalie në elementët kryesorë të trupit të njeriut në qeliza.

Ja disa këshilla se si të kujdeseni për mushkëritë nga rreziqet që kanosen:

Përdorni sa më shumë produkte me mish.
Shëtisni të paktën 1 orë në ditë në një pyll të mbushur me pemë dhe në ajër të pastër.
Mos përdorni duhan.
Mos jetoni apo flini në një dhomë me duhanpirës.
Përdorni sa më shumë lëngje dhe supëra.
Çdo ditë duhet të konsumoni një gotë verë, preferohet e kuqe.
Peshku dhe nënproduktet e tij janë shumë efikase për mirëqenien e mushkërive.