17:06, 25 Qershor 2020

Basketbollisti i njohur amerikan, Vince Carter i ka dhënë fund karrierës së tij.

Carter për 22 vjet ishte pjesë e NBA.

Ai u shqua për ngulitjet e tij.

Përveç ngulitjeve dhe lojës së tij, Carter do të mbahet si njëra nga figurat më ikonike të basketbollit amerikan.

Përkundër se nuk arriti të fitoj një titull në karrierën e tij, Carter vlerësohet lartë nga kritikët e basketbollit.

Së fundmi ai ishte pjesë e Atlanta Hawks.

Konkurs Pune

Lexo më shumë