Pensionisti rus ndërton një kompleks skish, që t’i largon fëmijët nga videolojërat (VIDEO)

Pensionisti rus ndërton një kompleks skish, që t’i largon fëmijët nga videolojërat (VIDEO)

NULL NULL
4 months më parë

Një pensionist rus që donte t’i largonte fëmijët larg videolojërave, ka ndërtuar një kompleks skish në mënyrë që ata të mund të shijojnë mësimin e sportit dimëror.

Pista e skive është vetëm 300 metra e lartë dhe 50 metra e gjatë, por është bërë një atraksion popullor lokal, veçanërisht në mesin e fëmijëve.