Pasuria dhe lënia anash e minierës së Herticës (VIDEO) - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Pasuria dhe lënia anash e minierës së Herticës (VIDEO)

NULL NULL
29/06/2022

Hertica është një prej vendbanimeve më të lashta në komunën e Podujevës. Ajo posedon diçka, që dikur ishte pjesë e rëndësishme e vendit… në epoka të ndryshme.

Është fjala për minierën e Herticës. Kjo minierë, e lënë totalisht anash, sa është e pasur është edhe e madhe. Por që tani tunelet, dy sosh, njëri është shembur krejtësisht, kurse tjetri ka ende çka për të na treguar.