10:00, 19 Maj 2019

Holland Roden më në fund ka hyrë në Brazil, pasi u ndalua për gati 24 orë.

Aktorja 32 vjëçare, ishte në rrugë për një konventë kur ajo u ndalua në aeroportin Sao Paulo-Congonhas të Brazilit, ku u mbajt për orë të tëra pa ushqim dhe ujë, pasi sipas tyre viza e saj ishte e pavlefshme.

“Ishte një përvojë e hidhur por jam aq mirënjohësr për konsullatën amerikane”, tha Holland më pas.

“Kjo përvojë mund të ishte shumë më e keqe, e konsideroj veten jashtëzakonisht me fat”, shtoi ajo.

Konkurs Pune

Lexo më shumë