9:05, 4 Prill 2020

Këngëtarja Pink është prekur nga koronavirusi – këtë e deklaroi vetë gjatë ditës së djeshme nëpërmjet rrjeteve sociale.

Pink tregoi se ajo dhe djali i saj kaluan javë në izolim pas testeve pozitive për Covid-19, shkruan CNN, transmeton Klan Kosova

Pink tha se ndihej me fat që mjeku i saj ishte në gjendje ta shpëtonte atë dhe djalin e saj.

“Është një durim dhe dështim absolut i qeverisë sonë për të mos bërë testime më të arritshme,” shkroi ajo në Twitter.

Ajo tha se testimi duhet të jetë më shumë në dispozicion për të “mbrojtur fëmijët tanë, familjet tona, miqtë tanë dhe komunitetet tona”

Ajo shtoi se ajo po dhuronte 1 milion dollarë – nga 500,000 dollarë për fondin e urgjencës së Spitalit Universitar të Tempullit dhe Fondit të Krizave të

Urgjencës së Kryetarit të Bashkisë së Los Angeles-it.

“Faleminderit për të gjithë profesionistët tanë të kujdesit shëndetësor dhe të gjithë në botë që po punojnë kaq shumë për të mbrojtur të dashurit tanë,” shkroi ajo.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë