22:28, 15 Shtator 2019

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka zhvilluar ndeshje basketbolli në Parkun e Gërmisë.

Me këtë rast Kurti ka theksuar nevojën që sportin ta bëjnë kulturë të popullësisë.

“Sot isha për basketboll në Gërmi. Sporti është argëtim dhe shëndet, shoqërim dhe aktivitet. Sportin duhet bërë kulturë të popullsisë. Pra, edhe një arsye më shumë për fitore me 6 tetor.”

Konkurs Pune

Lexo më shumë