Pakësohet bërllogu në kryeqytet - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Pakësohet bërllogu në kryeqytet

NULL NULL
10/05/2015
Ka vazhduar edhe sot aksioni për pastrimin e deponive të mbeturinave në Lagjen Mati I, përgjatë rrugës B në Prishtinë.

Përpos ndihmës së madhe nga Komuna e Prishtinës, ndërmarrjet ndërtimore “Rexh” dhe “Dardani” aksionit i është bashkuar sot me makinerinë e saj ndërmarrja ndërtimore “Princeshat” si dhe disa nga banorët e lagjes.

E pas pastrimit të deponive të mbeturinave e tërë zona po mbulohet me dhe ku do të bëhet park.

Me këtë rast iu është bërë thirrje të gjithë qytetarëve që të vetëdijesohen dhe mos të hedhin mbeturina jashtë kontejnerëve,