Pak qytetarë e dinë se KPM e KMSHK i mbrojnë ata nga prodhimet  e ndryshme mediale (VIDEO)

Pak qytetarë e dinë se KPM e KMSHK i mbrojnë ata nga prodhimet  e ndryshme mediale (VIDEO)

NULL NULL
nga Iliri Pireva 2 months më parë

Shumica e qytetarëve të pyetur në komuna të ndryshme të vendit  se a e dinë  ku duhet të ankohen fillimisht nëse dëmtohen apo lëndohen nga raportimet mediale, janë shprehur se nuk kanë informacione se  ekzistojnë mekanizma që përkujdesen t’i mbrojnë  ata nga raportimet e tilla, njofton Klan Kosova.

E disa që kanë dëgjuar për Komisionin e Pavarur të Mediave dhe Këshillin e Medieve të Shkruara të Kosovës thonë se nuk I besojnë edhe aq këtyre dy trupave vetërregullues  për mediat.