Osmani voton nën shoqërinë e vajzave (VIDEO)

Osmani voton nën shoqërinë e vajzave (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani, e ka hedhur votën e saj.

Ajo ka votuar në Fakultetin Teknik e shoqëruar edhe nga bashkëshorti dhe dy vajzat e saj.

Osmani i ka porositur qytetarët që të dalin dhe të votojnë.

“Ju falënderoj që jeni prezent dhe po e përcillini një proces tejet të rëndësishëm për jetën e qytetarëve tonë. Prandaj, i ftoj të gjithë që në numër sa më të madh, në këtë proces zgjedhor ta dëshmojnë sërish se qytetarët e Kosovës janë ata që mundësojnë dhe mbrojnë çdo proces demokratik”.