Oscar ndryshon plane për shkak të "Filmave Popullorë" - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Oscar ndryshon plane për shkak të “Filmave Popullorë”

NULL NULL
07/09/2018

Organizatorët e Oscar kanë njoftuar se janë shtyrë planet e organizimit të ceremonisë së famshme për të prezantuar një kategori të re të filmave.

Ky çmim njihet nga audienca si filmat popullorë dhe kjo kategori e re e u vendos të futej në 91-vjetorin e këtij organizimi në shkurt të vitit 2019.

Kjo nismë u mirëprit mirë nga publiku në mediat sociale.