9:19, 24 Prill 2019

Orkestra e të rinjve të Kosovës do të udhëtojë në Belgjikë për të garuar me orkestra të ndryshme të botës.

Se sa janë përgatitur për këtë aventurë, kur do të udhëtojnë dhe çka presin nga kjo garë e kuptoni përmes stories së gazetarit Kushtrim Bekolli.

Konkurs Pune

Lexo më shumë