17:20, 22 Janar 2020

Opozita e bashkuar jashtë parlamentit ka caktuar ekipin e saj të ekspertëve të cilët do të jenë pjesë e tryezës për Reformën Zgjedhore.

Burime për A2 konfirmojnë se formula do jetë katër ekspertë nga mazhoranca dhe katër nga opozita.

Mësohet se ekspertët e opozitës do të jenë: Ivi Kaso (PD), Arjan Madhi(PR), Shkëlqim Sulo (PDIU) dhe Muharrem Caka (LSI).

Konkurs Pune

Lexo më shumë