Operohet një grua pa anestezionin e duhur

Operohet një grua pa anestezionin e duhur

10 muaj më parë

Një spital ka pranuar përgjegjësinë pasi një pacientes nuk i ishte admonistruar anestezioni siç duhet gjatë operacionit të saj.

Pacientja dëshironte të mbetej anonim, por tha që ajo kishte “makthe të përsëritura”, pasi kishte ndjerë lëkurën e saj duke u prerë gjatë operacionit në Spitalin Yeovil në vitin 2018.

Avokati i saj tha që kirurgu ishte shprehur befasi që gruas në fjelë i ishte administruar anestezion anestezion kurrizor në vend të anestezionit të përgjithshëm .

Nga spitali kanë thënë se ndjehen keq për këtë incident dhe se kanë pranuar përgjegjësi të plotë.

Marrëveshja mes palëve ende nuk është arritur.