"Open Balkan", Zaev mirëkupton Kosovën (VIDEO)

“Open Balkan”, Zaev mirëkupton Kosovën (VIDEO)

NULL NULL
nga Flamur Gajtani 1 month më parë

Në Shkup sot janë mbledhur dy qeveritë, ajo e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.

Në këtë takim u diskutuan dhe u arritën 11 ujdi mes dyja vendeve përfshirë bashkëpunimin në ekonomi, bujqësi, ndërmarrësi, infrastrukturë,

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka vlerësuar lartë marrëdhëniet fqinjësore mes vendit të tij dhe Kosovës. Pret edhe më shumë në të ardhmen dhe për këtë, tha se janë firmosur 11 marrëveshje e memorandume.

Edhe kryeministri kosovar ishte I lumtur me bashkëpunimin bilateral ku tha se  marrëveshjet e nënshkruara sot ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e parë të dy qeverive, do të lehtësojnë jetën e qytetarëve të të dyja vendeve.