9:30, 13 Gusht 2019

“Once Upon a Time… in Hollywood” – është filmi që adhuruesit e pritën me padurim këtë verë.

Në filmin e tij të ri, Quentin Tarantino, tregon për vitet e fundit të Epokës së Artë të Hollivudit në Los Angeles.

Personazhet kryesore janë Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) dhe Cliff Booth (Brad Pitt).

Këta djem po përpiqen ta gjejnë veten në një botë që ndryshon shpejt, transmeton Klan Kosova.

Kritikët thanë se saktësia historike e bëri këtë film shumë të suksesshëm.

Më poshtë janë aktorët modern që arritën ta portretizojnë aq mirë ndjenjën e viteve të 60’.

1. Margot Robbie — Sharon Tate

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

 

2. Mike Moh — Bruce Lee

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

3. Luke Perry — Wayne Maunder

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

4. Timothy Olyphant — James Stacy

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

 

5. Damian Lewis — Steve McQueen

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

6. Rafal Zawierucha — Roman Polanski

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

7. Damon Herriman — Charles Manson

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

 

8. Dakota Fanning — Squeaky Fromme

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

9. Brad Pitt (Cliff Boothe) — Hal Needham

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

10. Leonardo DiCaprio (Rick Dalton) — Ty Hardin

Look at the Actors Tarantino Chose to Portray the Legends of Old Hollywood

Trailer:

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë