17:33, 2 Korrik 2015

Kabineti i ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, me 3 korrik do ta pres Ekipin Olimpik të Kosovës, që mori pjesë Lojërat Olimpike Evropiane në Baku të Azerbajxhanit.

Në këtë ngjarje Nora Gjakovës, fituese e medaljes së bronztë, do t’i jepet shpërblimi sipas Rregulloren për Ndarjen e Shpërblimeve Shtetërore për Sportistët që arrijnë rezultatet kulmore në Garat Ndërkombëtare

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë