17:38, 13 Gusht 2019

Janë bërë një vit nga inaugrimi i stadiumit “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

Në këtë stadium punimet kanë zgjatur dy vite dhe ka pasur një kosto prej 10 milionë euro.

Financimi i rinovimit të stadiumit është bërë nga Komuna e Prishtinës dhe institucionet qendrore të vendit.

Nga ky stadium Kosova nuk di për humbje.

Dardanët deri më tani asnjëherë nuk kanë dalë kokëulur nga “Fadil Vokrri”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë