11:36, 17 Janar 2020

Storia e Kushtrim Bekollit nis me një person që zgjodhi të kthehej në fshatin e tij për t’u marrë me blegtori.

Është fjala për Naser Rexhën dhe për arsyet se pse u largua nga qyteti dhe se si merret me dhitë e tij, e kuptojmë përmes së mëposhtme:

Ora 7 – Një ditë në Barlievë larg shehrit në fermën e Naser Rexhës – Klan Kosova

Ora 7 – Një ditë në Barlievë larg shehrit në fermën e Naser Rexhës – Klan Kosova Dita e premte në Klan Kosova nisi me një person që zgjodhi të kthehej në fshatin e tij për tu marr me blegtori. Është fjala për Naser Rexhën, por pse u largua nga qyteti e ne cilin fshat merret me dhitë e tij, e kuptojmë përmes stories se Kushtrimit.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Vendredi 17 janvier 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë