Nisi "Java e Pyjeve" - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Nisi “Java e Pyjeve”

NULL NULL
20/05/2015
Në sheshin “Nëna Terezë” të Prishtinës të mërkurën u bë hapja e aktivitetit “Java e Pyjeve”

Ky aktivitet u hap nga ministri, Memli Krasniqi i cili organizoi një aksion simbolik ku shpalosi disa piktura dhe afishe për pyjet dhe shpërndau disa fletushka sensibilizuse tek fëmijët për  ruajtjen e ambientit dhe të pyjeve

Ministri i Bujqësisë po ashtu shfrytëzoi rastin që fëmijët që ishin të pranishëm në këtë ngjarje të  përcjell disa mesazhe  për ruajtjen e ambientit dhe të pyjeve.

Ky aksion ishte mbështetur edhe nga ambasada Finlandeze

Java e Pyjeve  organizohet në kuadër të fushatë vetëdijësues “Pyjet janë Burim i Jetës”, e cila është mundësuar nga Ministria e Bujqësisë, në bashkëpunim me Agjencinë Pyjore të Kosovës dhe organizatën FAO.