Në Spitalin e Vushtrrisë po trajtohen 21 persona me COVID-19

Në Spitalin e Vushtrrisë po trajtohen 21 persona me COVID-19

2 muaj më parë

Në Spitalin “Sheikh Zayed” të Vushtrrisë po trajtohen 21 pacientë të infektuar me COVID-19.

Ndërsa 16 të tjerë janë në pritje të rezultateve.

Siç njoftojnë nga ky spital, të infektuar me virusin korona janë edhe dy mjekë, tetë infermierë dhe një tjetër nga stafi mjekësor.

Njoftimi i plotë:

Përditësimi i të dhënave;

Përditësimi i të dhënave për COVID – 19, nga Spitali “Sheikh Zayed” Vushtrri

Data: 07.08.2020

Pacientet 37

Të intubuar 3

CPAP 2

O2 28

Konfirmuar pozitiv 21

Pakonfirmuar 16

Staf Mjekesore (Mjek) Pozitiv 2

Staf Mjekesore (Infermier) Pozitiv 8

Staf Mjekesore ( te tjere) Pozitiv 1

Exitues

Negativ

Kontrolla 37