15:01, 17 Gusht 2019

Kush ka vëllezër dhe motra është me të vërtetë me fat.

Janë më të afërmit tuaj, ata e mbushin jetën tuaj me argëtim, transmeton Klan Kosova.

Përpos dashurisë së pakufishme, me ta gjithmonë krijohen edhe situata komike.


klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë