20:00, 28 Janar 2020

Teknika e operacionit për korrigjimin e hundës u zhvillua qindra vjet më parë nga doktori indian, Sushruta, i cili sot quhet baba i operacioneve plastike.

Që nga atëherë, janë shfaqur një larmi metodash për rinoplastikë, të cilat përdoren nga miliona gra dhe burra në të gjithë botën. Në Iran, për shembull, ky operacion është aq popullor, sa jepet edhe si dhuratë ditëlindjeje.

Ne u ndjemë kureshtarë në lidhje me atë se si  ndryshimi i formës së hundës mund të ndikojë në pamjen e përgjithshme.

Në disa raste, rezultatet ishin goxha të papritura.

Konkurs Pune

Lexo më shumë