20:00, 25 Maj 2019

A e keni menduar ndonjëherë veten se pse njerëzit janë aq të sigurt që mund të fitojnë kundrejt nënës natyrë? Ndoshta edhe dinozaurët menduan kështu teksa hanin gjete nga majat e pemëve. Dhe e shihni se si përfunduan, apo jo?

Ne besojmë se natyra ka qenë duke u përpjekur për të na e marrë vëmendjen së fundmi.

Sipas Kombeve të Bashkuara, numri u stuhive, vërshimeve dhe valëve të nxehtësisë janë rritur rreth pesëfish që nga viti 1970. Kështu që është koha t’i heqim kurorat dhe t’i përkulemi natyrës.

E dimë që ka gjithmonë njerëz që e kanë të vështirë për t’u bindur dhe për këtë shkak ne zgjodhëm 20 fotografi që dëshmojnë se njerëzit do të humbasin.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë