Nacionalisti serb u nis drejt Kosovës, por kthehet prapa sepse nuk kishte test PCR

Nacionalisti serb u nis drejt Kosovës, por kthehet prapa sepse nuk kishte test PCR

NULL NULL
2 months më parë

Lideri i Lëvizjes Leviatane në Serbi Pavle Bihali, tha se ishte nisur në Kosovë por se ishte detyruar të kthehej pas pasi që ai nuk kishte test PCR.

Bihali tha se nuk ka shansë të hyhet në Kosovë pa këtë test.

“Veriu i Kosovës mund të kalohet vetëm në këmbë. Gjithçka është ende e bllokuar. Dhe një paralajmërim: kërkohen teste të PCR. Pra pa asnjë shans që ju t’i afroheni asaj”.

Bihali, është një ultranacionalist serb i veshur nën petkun e aktivistit të drejtave të kafshëve.

Ai ndjek qëllimet nacionaliste dhe ekstremiste.