Mollat Adidas e dardhat Nike në Gjakovë (VIDEO)

Mollat Adidas e dardhat Nike në Gjakovë (VIDEO)

NULL NULL
2 weeks më parë

Ali Curri, në mes të tregtisë dhe humorit.

Mëngjesi i ditës së sotme në Klan Kosova nisi në qytetin e Gjakovës me një njeri i cili lëviz mes humorit dhe tregtisë.

Curri e bën etiketimin e pemëve sipas emrave të markave të ndryshme të veshmbathjeve më të njohura në botë.