Mjekët amerikanë e italianë operojnë fëmijët kosovarë (VIDEO) - Klan Kosova

Mjekët amerikanë e italianë operojnë fëmijët kosovarë (VIDEO)

NULL NULL
nga Agnesa 2 weeks më parë

32 fëmijë kosovarë me probleme në zemër do të trajtohen nga mjekë amerikanë e italianë.

Këta kardiokirurgë, bashkë me kolegët nga Qendra Klinike Universitare e Kosovës, po operojnë të lindurit me keqformime të lindura në zemër.

Nga intervenimet që po kryhen në Klinikën e Kardiologjisë Invazive, përfitoi edhe një 10-vjeçare, nëna e së cilës uroi që vajza të mos ketë më kurrë telashe.

Njëri nga kardiologët shprehet i lumtur që po iu mundësojnë fëmijëve jetë të shëndetshme, njofton Klan Kosova

Edhe nikoqirët e vlerësuan lart bashkëpunimin.

Organizata Humanitare- GOLI, GOL Kosova dhe më herët ka operuar fëmijët kosovarë.