12:37, 27 Qershor 2019

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve. Ky ligj ka marrë 76 vota për dhe asnjë kundër e as abstenim.

Kryetarja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Duda Balje, ka thënë se ky ligj është ndër më të rëndësishmit.

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë ka vlerësuar faktin që sot Kuvendi miratoi ligjin në fjalë.

KOMF thekson në një njoftim për media se ka qenë pjesë integrale e grupit punues për hartimin e projektligjit dhe në vazhdimësi ka apeluar për aprovimin e tij.

Konkurs Pune

Lexo më shumë