19:30, 1 Qershor 2020

Ministria e Arsimit ka njoftuar se vendimi i Qeverisë për rihapjen e çerdheve përfshinë institucionet publike dhe private.

Poashtu sipas tyre ky vendim vlen për të gjitha grupmoshat dhe qendrat e kujdesit ditor, transmeton Klan Kosova.

“Vendimi për rihapjen e çerdheve dhe kopshteve përfshinë institucionet publike dhe private dhe vlen për fëmijët e të gjitha grupmoshave duke përfshirë edhe qendrat e kujdesit ditor”, thuhet në kumtesë.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë