Mësim në distancë nga sot edhe për parashkollorët - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Mësim në distancë nga sot edhe për parashkollorët

NULL NULL
15/04/2020

Nga sot mësimit në distancë në Kosovë i shtohet edhe ai parashkollor.

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka lansuar platformën, kësaj radhe për edukimin e hershëm që do të në dispozicion për fëmijët, prindërit dhe kujdestarët, përmes E-mësimit.

Që nga 23 marsi MAShTI, filloi emetimin e video-xhirimeve për klasat 1 deri 9, e gjithashtu nisi edhe mësimi në distancë për shkollat e mesme dhe universitetet, por mundoi ai për fëmijët parashkollorë.