10:25, 20 Maj 2020

Pasionet e njerëzve janë të ndryshme, disa edhe të pazakonta.

Mentor Bislimi luan në violinë, çifteli dhe sharki derisa kujdeset për bagëtitë e tij, njofton Klan Kosova.

Bariu më interesant në vend vjen përmes rrëfimit të Kushtrim Bekollit.

Ora 7 – Mentor Bislimi, bariu i 7-të instrumenteve muzikore

Ora 7 – Mentor Bislimi, bariu i 7-të instrumenteve muzikore Pasionet e njerëzve janë të pranishme kudo, shpesh edhe në vende jo fort të zakonshme, si violina, çiftelia e sharkia e Mentor Bislimit që lëshojnë tingull derisa ai kujdeset për bagëtitë e tij. Bariu më interesant në vend vjen përmes rrëfimit të Kushtrimit!

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 20 mai 2020

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë