17:38, 31 Gusht 2018

Reperat e njohur nga labeli PINT, Mc Kresha dhe Lyrical Son, tashmë njihen për miqësinë e tyre të veçantë tash e sa vite.

Ata shihen duke u shoqëruar shumë shpesh bashkë edhe jashtë skenës muzikore, duke bërë që t’i mundojnë njëri tjetrit në momentet kur janë larg.

Kresha këtë e ka kthyer në humor, duke e postuar një fotografi të tij me një mik tjetër dhe i veshur me një bluzë të kuqe, ndërsa tek përshkrimi i imazhit ka shkruar: ” I kuqi po mungon, qata T’shirt i Kuq”, duke iu referuar kështu reperit Lyrical, i cili për shkak të ngjyrës së flokëve e quan veten “i kuqi”.

#PINT ? i kuqi po mungon qata T’-Shirt i Kuq @lyricalson

A post shared by MC Kresha (@tavnikcity) on

Konkurs Pune

Lexo më shumë