Mbi 65 milionë doza të vaksinës anti COVID-19 janë administruar në SHBA

Mbi 65 milionë doza të vaksinës anti COVID-19 janë administruar në SHBA

NULL NULL
3 days më parë

Më tepër se 65 milionë doza të vaksinës anti koronavirusit janë administruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës,

Kjo e dhënë është nxjerr këtë të martë nga Qendra për Parandalim dhe Kontroll të Sëmundjeve në SHBA, transmeton KlanKosova.tv.

Sipas CDC janë saktësisht 65 milionë e 32 mijë e 83 doza të administruara, apo 70 përqind nga 82 milionë e 114 mijë e 370 të dërguara.

Vetëm prej dje raportohet se janë administruar rreth 850 mijë doza, apo me një mesatare ditore për shtatë ditë prej 1.4 milion copë.