14:47, 24 Janar 2020

Prishtina po i prin top listave botërore, por kësaj radhe fjala është për ndotje!

Me anë të materialit të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku, do të kuptoni më shumë se si mund të mbroheni në rastet kur i ekspozoheni ndotjes dhe kush janë personat që kanë filluar të prodhojnë maska me dizajne të ndryshme.

Ora 7 – MasMe, maska në mbrojtje të shëndetit – Klan Kosova

Ora 7 – MasMe, maska në mbrojtje të shëndetit – Klan Kosova Prishtina po i prin top listave botërore, por kësaj radhe fjala është për ndotje! Përmes materialit tē përgatitur nga gazetari Kron Sadiku, do të kuptoni më shumë se si mund të mbroheni në rastet kur i ekspozoheni ndotjes dhe kush janë personat që kanë filluar të prodhojnë maska me dizajne të ndryshme.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Vendredi 24 janvier 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë