Martesat më të lumtura, ato nga miqësia - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Martesat më të lumtura, ato nga miqësia

NULL NULL
02/06/2015

Nga Byroja Kombëtare për studime dhe kërkime ekonomike në SHBA, është zbuluar se martesa me të vërtetë të dërgon në rritjen e mirëqenies e kryesisht në martesën e cila ndodhë nga miqësia.

Kontrolli për lumturi para- martesore, tregon se studimi arriti në përfundimin se martesat më fitimprurëse janë ato të cilat ka miqësi të ngushtë mes çiftit bashkëshortorë.

Të gjitha relacionet, raportet mes tyre, u dedikohen nga miqësia e mëhershme, e cila është thelbi kryesorë për një martesë të lumtur.

Pra sipas këtij studimi martesat më të lumtura janë ato të cilat ishin rezultat i miqësisë.