22:56, 15 Dhjetor 2019

Deputeti i zgjedhur i Lidhjes Demokratike të Kosovës Shkëmb Manaj, i ka propozuar një ofertë Lëvizjes Vetëvendosje për arritjen e një marrëveshje me Lidhjen Demokratike.

Manaj ka bërë një krahasim të ndarjes së pushtetit nga koha e presidentit historik Ibrahim Rugova, ku partia e parë që ka qenë LDK e ka pasur postin e të parit të shtetit dhe kryetarin e Parlamentit.

Sipas tij diferenca mes VV-së dhe LDK-së është me vetëm një deputet.

Postimi i plotë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë