21:46, 2 Gusht 2019

Ka filluar festivali “Oda e Llapushës 2019”.

Ky festival po mbahet në qendër të qytetit të Malishevës.

Dhjetëra artistë nga mbarë trojet shqiptare po marrin pjesë në këtë organizim.

Poashtu edhe një numër i madh i qytetarëve dhe bashkatdhetarëve që jetojnë dhe punojnë jashtë vendit, kanë dal për ta përcjellë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë