20:18, 23 Shkurt 2020

Koalicioni në pushtet është deklaruar për heqjen e taksës 100 për-qind të vendosur ndaj mallrave që vijnë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.

Madje nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka kërkuar që ajo sa më shpejt të hiqet.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Haris Ademi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë