20:38, 22 Shtator 2019

Në Llaushë të Skënderajt sot u mbajt një garë interesante.

Gara është bërë në mes të qenve dhe një derri, njofton Klan Kosova.

Kjo mblodhi edhe shumë spektatorë.

Kronikë nga Agan Hajdarhoxha

Konkurs Pune

Lexo më shumë