Lidershipi përmbyll debatin final mes kandidatëve Trump dhe Biden

Lidershipi përmbyll debatin final mes kandidatëve Trump dhe Biden

NULL NULL
1 muaj më parë

Debati final presidencial në SHBA kaloi në kohë shtesë dhe tema e fundit e përballjes ishte lidershipi, por ishte shumë e mangët.

Pyetja e moderatores ishte se – ”Çfarë do të thoshin kandidatët në fjalën e tyre të inaugurimit për votuesit që nuk dëshironin që ata të fitonin?”, njofton Klan Kosova.

Trump tha se para virusit, ai do të dëgjonte nga njerëz nga të gjitha shtresat e jetës duke i thënë atij se sa ishte përmirësuar jeta e tyre nën presidencën e tij.

“Suksesi do të na sjellë së bashku. Ne jemi në rrugën e suksesit”, u shpreh ai.

Ndërsa “Unë do të të jap shpresë”, thotë Biden kur iu bë e njëjta pyetje.

“Ne do të zgjedhim shkencën mbi trillimin. Do të zgjedhim shpresën përpara frikës”, përfundoi Biden shkurtimisht.