Librat "Qet Koci, pe t’kujtoj me bejte t’mija!" dhe "444 anektoda dhe humor t’Gjakovës" nga Gëzim Gjini (VIDEO) - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Librat “Qet Koci, pe t’kujtoj me bejte t’mija!” dhe “444 anektoda dhe humor t’Gjakovës” nga Gëzim Gjini (VIDEO)

NULL NULL
28/06/2022

Autori Gëzim Gjini, ka botuar dy libra “Qet Koci, pe t’kuptoj me bejte t’mija!” dhe “444 anektoda dhe humor t’Gjakovës”, për të cilat ka folur në Ora shtatë.

Se çka përmbajnë këta libra, kush ishte Qet Koci, personi që ia kushtoi librin? Sa kohë i morën për t’i shkruar? e shumëçka tjetër e kuptoni përmes intervistës së mëposhtme të shkrimtarit.