11:28, 12 Shtator 2019

Albin Kurti, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, ka thënë se mbrëmë ka qenë pjesë e një paneli diskutimi nën organizimin e Aspen Institute dhe Friedrich Ebert Stiftung.

“Pas prezantimeve 15 minutëshe u debatua hapur me të pranishmit mbi temat dhe çështjet e ndryshme, prej ndotjes së mjedisit te dialogu me Serbinë te vullnetarët e majtë që duan ta ndihmojnë VETËVENDOSJE!-n për fitoren me 6 tetor”, ka shkruar Kurti në rrjetin social Facebook.

Ja postimi i plotë i tij:

Konkurs Pune

Lexo më shumë