22:31, 10 Nëntor 2017

Në debatin në mes të Lutfi Hazirit dhe Sami Kurteshit – kandidatë për kryetar të Gjilanit – është prodhuar një moment interesant në fund të emisionit në Klan Kosova.

Kurteshi ka treguar se si i ri ka luajtur futboll në Gjilan, por Haziri tha se përkundër se ka shikuar shumë futboll asnjëherë s’mban mend ta ketë parë Kurteshin tek luan.

Më vonë, kur ishte radha e pyetjeve dikekte që kandidatët ia bëjnë njëri tjetrit në kuadër të emisionit Magazina Lokale, Kurteshi e ka pyetur Hazirin se “përse nuk më ke parë asnjëherë duke luajtur futboll”, kurse me buzëqeshje Haziri është përgjigjur se “me siguri ke qenë lojtar rezervë”.

klankosova.tv

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë