11:30, 19 Gusht 2019

Dreka është një vakt i rëndësishëm sidomos për të gjithë personat që janë në punë. Ushqimet që i hani në drekë ua kthejnë energjinë dhe ua përmirësojë shëndetin.

Në vend të ushqimit të shpejtë merrni me vete ushqime të shëndetshme dhe të ekuilibruara.

Sandviç, sallatë apo fruta, zgjidhni atë që e keni më lehtë për të përgatitur dhe hajeni kur papritmas të ndiheni të uritur pranë tavolinës së punës, transmeton Klan Kosova.

Kujdesuni të keni:

Buka integrale

Kosi me yndyrë të ulët

Bajame

Fruta

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë